Køkkenbutikken har igennem de sidste 30 år leveret eksklusivt inventar til køkken, bad og garderoben. Hos os vil du se en af Sjællands største udstillinger af hhv. køkkener, badeværelser og garderober. Vi har 40 forskellige miljøer monteret i smukke inspirerende omgivelser. der er både klassisk, minimalistisk og grebsløst køkkener og badeværelser. Vi ved hvad kunderne efterspørger og det finder du hos Køkkenbutikken.

Vi tilbyder inventar til køkken og bad i flere prisklasser. Hos Køkkenbutikken forhandler vi både DESIGNA køkken og unikke håndbyggede køkkener som er for den som ønsker et snedkerfremstillet køkken eller badeværelse.

DESIGNA køkken var først med låger og bordplader i træ som er FSC-mærke. Det garanterer, at træet er fældet med omtanke for dyr, natur og mennesker. Samtidig er alle spånplader, vi bruger til skabe, skuffer og skydedøre, lavet i Danmark af genbrugstræ. DESIGNA køkken er er stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere.

Vores håndbyggede køkkener er fremstillet af håndsorteret træ hvor det allerbedste træ er udvalgt til dit køkken. Kvalitet, åretegning og farvenuance skal være perfekt. Originalt snedkerhåndværk som er håndlavet og har været igennem en skarp kvalitetskontrol for at opnå et perfekt håndlavet snedkerkøkken.

Hos Køkkenbutikken få du professionel vejledning af en vore indretningsarkitekter eller inventar-konsulenter, hos os møder du stor erfaring inden for rumforståelse, arkitektur og indretning. Vi forener dit drømmekøkken eller badeværelse med din boligs arkitektur.

Vi mener, du skal have det bedst tænkelige grundlag at træffe din beslutning på og vi projekterer med den nyeste 3D-teknologi, hvor vi næsten kan vise dig rundt dit nye køkken.

Vi guider dig igennem processen fra de meget store beslutninger til de små detaljer. Yderligere har vi hos Køkkenbutikken også mulighed for at tilbyde montering af enten køkken eller bad igennem en af vores meget dygtige køkkenmontører.

Alt vores inventar er 100% dansk fremstillet.

KØKKENBUTIKKEN i Roskilde for dig der elsker kvalitet i køkkenet og badeværelset.