Snedkerkøkken – Dansk design i dit køkken

Når du vælger et Snedkerkøkken vælger du et køkken der ikke er en lagervare. Du får skabe, skuffer og bordplader i præcist den bredde, højde og dybde, der passer til din bolig og dine behov.

Snedkerkøkkenet bliver tegnet af faguddannede møbeldesignere og indretningsarkitekter, som sætter trenden for flere generationer, der påskønner den gennemtænkte kombination af arkitektur, design, boligindretning og gedigent håndværk.

 

Vores snedkerkøkken bliver bygget af erfarne møbelhåndværkere, de bygger dit nye køkken fra bunden på ægte snedkermaner. Snedkerkøkkenet fremstilles af håndsorterer træ og finér. Der bruges selvfølgelig stadig dyvler, tapper, svalehalezinkninger samt not og feder. Hvorfor? Det holder længere.

Et Snedkerkøkken er en moderne møbelklassiker, som er i høj kurs hos feinschmeckere. Du gør en god investering, der øger din boligs værdi.

Enestående og eksklusive køkkener i 5 forskellige designs:

Form 01En ikonisk designklassiker med et tidløst udtryk og stilrent design. Med Form 1 får du en skræddersyet køkkenløsning i eksklusiv snedkerkvalitet. Oplev et snedkerkøkken i særklasse.

Form 02Minimalistisk snedkerkøkken. Tidløs æstetik og minimalistisk, nordisk design giver Form 2 sin unikke og stilrene designprofil. Gør dit køkken til et leverum med det ikoniske møbeldesign i centrum.

Form 06Et unikt og personligt køkken skræddersyet til dine ønsker. Form 6 forener æstetik og funktion med kompromisløs kvalitet og luksuriøst design. Kombinér kreative former og tidløse materialer for et eksklusivt snedkerkøkken.

Form 12et nye, nordiske landkøkken. Originalt snedkerhåndværk med klassiske linjer og moderne designdetaljer i luksusklassen. Oplev et eksklusivt, moderne landkøkken af højeste snedkerkvalitet.

Form 45En ny klassiker. Et unikt og elegant møbeludtryk med præcise detaljer og arkitektoniske referencer. Udforsk en af de mest eksklusive og luksuriøse serier af snedkerkøkkener.

 

Træet til vores køkkener kommer fra et lille, familiedrevet savværk i Østrig og bliver udelukkende skovet i Europa. Gennem tre generationer har savværket leveret materialer og håndværk i allerhøjeste kvalitet. Deres glæde og stolthed er ikke til at tage fejl af. Når savværkets traditionelle metoder møder en moderne produktion, opstår der helt unikke muligheder for at skabe ægte kvalitet. Resultatet er gennemført stilrent og skal opleves i virkeligheden.

 

Book et inspirationsmøde og få arkitekthjælp

Kontakt os i dag